Home Horoskop PAZITE SE ova 3 horoskopska znaka – Sa njima se nikad NE...

PAZITE SE ova 3 horoskopska znaka – Sa njima se nikad NE ZNA…

89
Advertisements

Oni su zaista posebni i drugačiji – ali ne uvek na pozitivan način.

STRIJELAC: Strelčevi su društveni i prilično pravični, ali taman kad pomislite da ste ih potpuno upoznali, mogu vas apsolutno iznenaditi.

Ovaj znak je avanturista i njemu za razliku od drugih nije teško da promeni ceo život u jednom danu. Perfidno podređuje sve svojim potrebama, ali nikada nije zločest.

BLIZANCI: Mogu vam godinama biti prijatelji i samo vam jednog dana okrenuti leđa. Kod njih spona između dela i reči jednostavno ne postoji. Idealni su za provod, nikako za saradnju.

Advertisements

Odluke menjaju na dnevnom nivou i najčešće uopšte nisu empatični. Ne doživljavajte ništa lično, jednostavno su takvi. Ipak, ako niste sposobni da prihvatite ovakvu energiju, bolje sačuvajte živce i klonite ih se.

ŠKORPIJA: Škorpije su pravične i u principu drže reč, ali vas mogu iznenaditi svojom lucidnošću. Njihova energija nije za svakoga, pa vas lako mogu uvrediti u naletu strasti. Nemojte ovo doživljavati previše emotivno, jer Škorpije to lako zaborave.

Piše: Najžena, prenosi: prva.rs

Povezano:  DA LI JE ZALJUBLJEN u vas ili ste mu kombinacija: Sitnice ga odaju...
Previous articleDRAMA U CENTRU BEOGRADA: Deo fasade PAO NA TROTOAR, prolaznici za dlaku izbegli najgore: ČUO SE JEZIV PRASAK, PRETRNULA SAM! FOTO
Next articleOPREZ, PREVARANT HARA VRAČAROM: Baka otišla da mu donese čašu vode, on je opljačkao! Predstavlja se kao opštinski službenik