Home Horoskop Položaj planeta učiniće da budete nesigurni: Obratite pažnju na ovaj datum i...

Položaj planeta učiniće da budete nesigurni: Obratite pažnju na ovaj datum i izbegavajte sukobe

89
Advertisements

Horoskop upozorava – budite oprezni 14. septemra za vreme opozicije Sunca i Neptuna!

Sunce će biti u opoziciji sa Neptunom od 14. septembra i učiniće da budete osetljiviji, mogu se javiti nesigurnosti, kompleksi i negativne emocije, piše Sensa. Jedini način da se zaštitite od svog osetljivog ega jeste izbegavanje sukoba.

U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice. Možda ćete baš vi biti pokretač ovih manipulacija u odnosu, ali pre nego što se zaigrate, razmislite koliki rizik preuzimate. Nikako ne prepuštajte stvari trenutnom raspoloženju i slučaju, a pazite koje reči koristite kako ne biste povredili tuđa osećanja.

Jedini odbrambeni mehanizam tokom opozicije Sunca i Neptuna jeste vaše samopouzdanje, pa radite na njemu najbolje što moete i umete. Najbolji način za to jeste da ovladate svojim kreativnim i duhovnim darovima. Saosećanje i idealizam su vaše jake strane koje mogu dovesti do samouverenog samoizražavanja u karijerama poput politike, ljudskih prava ili dobrotvorne organizacije. Probudite kreativne talente koji uključuju muziku, pisanje, poeziju, ples i modu.

Advertisements

Najvažnije je da izbegnete sukobe, a zbog povećane osetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će pokušavaju da vas iskoriste. Naućite da kažete “ne” i da odete u pravom trenutku. Budite oprezni u započinjanju novih veza.

Budite vrlo jasni sebi i drugima u vezi sa svojim namerama. Ne može biti sivih zona, samo da ili ne. Svaka obmana, podmukla taktika ili laganje s vaše strane brzo će vas povući na dno. Ako se suočite sa razočaranjem i obeshrabrenjem, biće u iskušenju da pobegnete od surove realnosti života i da živite u snovima. Spustite se na zemlju, odvažite srce, jer ste hrabri da se suočite sa svim izazovima koje ovaj aspekt donosi.

Povezano:  Muškarci koji pomažu u kućnim poslovima ČEŠĆE VODE LJUBAV...
Previous articleŽENE, OVO MORATE ZNATI: Kad vam se pojave blijede mrlje na donjem vešu to znači samo jedno
Next article1 ČUDAN SIMPTOM UKAZUJE NA TUMOR! Dr Danica Grujičić otkrila znakove koji mogu otkriti da je bolest napala mozak