Home Zdravlje Poznati kardiolog otkriva dijetu: Izgubićete do 10 KG za 2 sedmice i...

Poznati kardiolog otkriva dijetu: Izgubićete do 10 KG za 2 sedmice i očistiti vaše arterije!

348
Advertisements

Sa debljinom dolaze sve bolesti. Velika je vjerovatnoća da ćete mladi dobiti srčane tegobe, dijabetes ili srčani ili moždani udar, ukoliko ste gojazni.

Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite smršati, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete.

 

Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, te nedzravu hranu. Smanjite unos soli i masti. Nemojte vjerovati reklamama i tome da ćete smršati, ako ništa ne radite već samo koristite te preparate za mršanje.

Advertisements

 

Da biste smršali trebate vježbati i zdravo se hraniti. Niko vam ne govori da treba da preskačete obroke i da se izgladnjujete. Jedite zdravo, smanjite obroke i krećite se.

Ovdje ćemo vam prestaviti režim ishrane koji vam dosta može pomoći. Podrazmijeva se da ne preskačete doručak. Za doručak jedite žitarice.

 

Ručak:

 

Kuhano jaje1 tostČaša jogurta

 

Imajte 2 užine, uzmite jednu narandžu ili jabuku, a možete i bananu.

 

Večera:

 

Kuhano povrće1 tost

 

Ovaj režim traje 2 sedmice, s obzirom da se i poslije režima trebate zdravo hraniti. Jedite redovno, samo smanjite obroke i izbacite nezdravu hranu.

 

Izvor: megagiga

(portal-novosti.info)

Povezano:  Biljka koja čuva kuću, ali je i lijek za mnoga oboljenja
Previous articleNajmoćniji napitak: Za 24 sata izbacuje sve otrove i stres iz tela-toliko je jak da ga možete piti samo 2 puta godišnje!
Next articleNajefikasniji ubica sala – kašika dnevno – i do 5 kilograma manje