Home Horoskop PRVI SASTANAK je veoma važan ŽENAMA: Bitne su im tri stvari, muškarci...

PRVI SASTANAK je veoma važan ŽENAMA: Bitne su im tri stvari, muškarci dobro OBRATITE PAŽNJU…

83
Advertisements

Za ljepši pol prvi sastanak je veoma važan, a utisak koji muškarac ostavi na ženu je u većini slučajeva njoj i najbitniji.

Na osnovu utiska koji stekne na prvom sastanku žena donosi zaključak o muškarcu kao o osobi i o tome kako izgleda zabavljati se sa njim. Zato je veoma bitno da se muškarac predstavi u najboljem svijetlu prilikom prvog susreta. Žena će odmah primjetiti ove 3 stvari, na osnovu kojih će odlučiti da li će sa tim muškarcem otići i na drugi sastanak.

Maniri: Iako je fizički izgled nešto što nas prvo privuče kod nekoga, nije sve u tome. Ne kaže se bez razloga da je ljepota u oku posmatrača. Ljudi koji na prvi pogled izgledaju lijepo mogu nam postati veoma ružni kada ih malo bolje upoznamo, dok neke osobe za koje bismo rekli da su prosječnog izgleda, čine nam se najljepšima na svijetu.

Žena neće očekivati da joj donesete 101 ružu i naručite najskuplje piće, već će vas smatrati gospodinom ukoliko joj otvorite vrata, ponudite svoju jaknu i otpratite do kuće.

Ponašanje prema konobaru: Lijepo ponašanje u restoranu jedan je od osnovnih pravila bontona. To je idealna prilika da kao muškarac pokažete sve lijepe manire koje posjedujete. Ako se muškarac prema konobaru odnosi “s visine”, to ponašanje sasvim sigurno neće naići na odobravanje žena.

Advertisements

Higijena: Svaka dama voli kada njen muškarac brine o izgledu i kad vodi računa o sebi. Uostalom, niko ne voli da pored sebe ima neurednu osobu. Ono na što žene posebno obraćaju pažnju je miris, veoma im je važno da muškarac lijepo i muževno miriše. Ali, nije miris jedino što će žena primjetiti, već i uredni nokti, frizura i čista odjeća.

Povezano:  ŠTA URADITI kada vas napusti i ostavi osoba KOJU VOLITE: Jednu grešku ne smijete da ponavljate…

Izvor: telegraf.rs, prenosi espreso.rs

Previous articlePRITISAK VAM JE LOŠ JER NE URADITE OVU STVAR PRIJE MJERENJA! Ljekari savjetuju: SAMO OVAKO ĆE VAM REZULTAT BITI VALIDAN
Next articleČETIRI TAJNE koje muškarac otkriva samo ŽENI KOJU VOLI…