Home Uncategorized Prvo što vidite na slici otkriva kakvi ste u vezi: Provjerite da...

Prvo što vidite na slici otkriva kakvi ste u vezi: Provjerite da li vas je teško osvojiti i šta želite u ljubavi! (FOTO)

463
Advertisements

Zanimljiv psihološki test otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – evo ko ne vjeruje u ljubav, a koga je teško osvojiti!

Kao što su neki od nas po prirodi komunikativniji, otvoreniji, a drugi povučeniji, tako smo i u ljubavi različiti. Dok ima onih koji odmah otvore svoje srce, drugima je potrebno mnogo vremena i povjerenja da bi bili sasvim iskreni…

test-poster

Izvor: Facebook/screenshot

Advertisements

Ako niste sigurni kakvi ste vi u vezi, brz psihološki test pomoći će vam da saznate. Sve što treba da uradite je da pogledate ilustraciju i pročitate nešto o sebi u zavisnosti od toga šta ste prvo vidjeli.

Profil muškarca

Ukoliko ste prvo videli profil muškarca, vi delujete kao da vas je veoma lako osvojiti, ali to baš i nije tako. Ljudi lako mogu da pomisle da vi niste nimalo zahtjevni u vezi, ali volite da neko dosta trudi oko vas, da vam na taj način pokazuje svoju ljubav. Kada to osjetite, uzvraćate istom mjerom.

Muškarac na konju

Osobe koje prvo vide muškarca na konju je veoma teško osvojiti. Nepovjerljivi ste, pa onaj ko želi da vas obori s nogu mora ozbiljno da se potrudi oko vas i da vam posveti dosta pažnje. Želite iskrenu ljubav, ali punu strasti.

Djevojka koja leži pored rijeke

Ako ste prvo vidjeli djevojku koja leži pored rijeke, velike su šanse da ste u prošlim vezama bili veoma povrijeđeni jer ste brzo nekome poklonili svoje srce i otvorili se. Pošto ste se “opekli” vaš najveći problem je što sada ne znate kako da uvjerite sebe da prava ljubav zaista postoji.

Povezano:  NEOBIČAN TRIK KAKO DA SE RIJEŠITE DLAČICA IZNAD USANA: Na ovo nismo ni pomislili, a djeluje - NEVJEROVATNO LAKO
Previous articleČaj od PETELJKI i LIŠĆA VIŠNJE pomaže kod: KANCERA, obolele JETRE, tegoba MENOPAUZE, izbacivanja peska iz MOKRAĆNIH KANALA, IMPOTENCIJE… (RECEPT)
Next articleIZBACITE OVE 2 NAMIRNICE IZ ISHRANE: Salo sa stomaka će nestati u rekordnom roku!