Home Zdravlje RECEPT ZA ČUVENI RUSKI LEK Ovaj kvas napada ćelije tumora, a organizam...

RECEPT ZA ČUVENI RUSKI LEK Ovaj kvas napada ćelije tumora, a organizam potpuno regeneriše…

87
Advertisements

Pijte pola sata pre jela po pola čaše ovog kvasa koji će u potpunosti regenerisati epitel vaših organa za varenje.

Napitak eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide. Posebno se preporučuje stanovnicima oblasti koje su bile pogođene radioaktivnim zračenjem.

Nemojte misliti da će korištenje samo ovog recepta izlečiti teže oblike raka, ali može da pomogne kod početnog stadijuma ukoliko se otkrije na vreme.

Potrebno vam je:

Advertisements

Čaša suvog ili svežeg lišća rosopasa, čaša šećera, 3 litra kozje surutke, i jedna kašičica sveže kisele pavlake, velika tegla, gaza i jedan kamen.Od gaze sašijte kesicu i sipajte u nju rosopas i kamen pa stavite kesicu na dno velike tegle. Kamen stavljamo da kesica ne bi isplivala na površinu.

Zatim sipajte surutku, kiselu pavlaku i šećer. Teglu pokrijte sa nekoliko slojeva gaze i vežite gumicom, da ne bi ulazili insekti. Neka tegla ostane na tamnom, toplom mestu, tokom dve sedmice.

Posle dve sedmice kvas je gotov, a on čisti i regeneriše celi organizam. Pijte pola sata pre jela po pola čaše ovog kvasa koji će u potpunosti regenerisati epitel vaših organa za varenje. On eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide. Takođe eliminiše i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

Izvor: alo.rs

Povezano:  PRŽI SALO! DODAJ OVE SASTOJKE U 1 LITAR VODE: Ovaj napitak topi masne naslage, a evo kako se konzumira
Previous article4 KAŠIKE DNEVNO I RAK SE SAM POVLAČI: Slavni bugarski naučnik otkriva najmoćniji prirodni lijek (RECEPT)…
Next articleNAROD VERUJE DA POTIČE IZ RAJSKOG VRTA: Samo pomešajte ovu biljku sa malo rakije i dobićete najlekovitiju tinkturu na svetu…