Menu Close

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: Za doručak kafa, ručak i večera su obavezni!

Saša Popović ne podnosi rigorozne dijete, a kada počne proljeće, uvijek započinje sa posebnim režimom ishrane.Počelo je proljeće, a za Sašu Popovića to je znak da započne sa svojom dijetom. Kako kaže, zima je uvijek rezervisana za dodatne kilograme, a sa prvim zracima sunca, mora da se povede računa o ishrani.

Bivši direktor Granda otkrio je na koji način za dvije nedelje smrša 5 kilograma i kako izgleda njegova dijeta.

“Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proljeće da mršavim! Tada je vrijeme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih mjeseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane”, priča on za Informer i dodaje:

“Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlijekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci”, ističe Popović.On dodaje da mu je dovoljno samo dvije nedelje dijete da smrša.

“Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dvije nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, izgubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program”, kaže muzičar.

Kad se riješi viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom ljeta.

“Ljeti sam uvijek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima”, priča Saša, koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju, jer brzo odustanu od mršavljenja.

“Najgore je kad se čovjek opusti, nagoji i onda poslije kaže: ‘E, od sutra ću da držim dijetu’. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i poslje toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu!”, rekao je Popović.

novi.ba/stil.rs