Home Uncategorized SNIZITE KRVNI PRITISAK ZA SAMO 2 MINUTE: Stari narodni lijek koji provjereno...

SNIZITE KRVNI PRITISAK ZA SAMO 2 MINUTE: Stari narodni lijek koji provjereno radi – domaća smjesa od 2 SASTOJKA IZ KUHINJE

351
Advertisements

Top dvije namirnice koje će vam pomoći da se trenutno oslobodite visokog pritiska

 Osobe koje imaju problema s pritiskom prije svega moraju da promene navike koje se tiču ishrane. Doktori kažu da je za uspešno snižavanje visokog krvnog pritiska najvažnije smanjiti unos soli i masnoća.

Krvni pritisak možete da regulišete uz pomoć lijekova, ali i konzumacijom zdravih namirnica. Dva prirodna moćnika posebno su korisna za osobe sa hipertenzijom zato što ga ekspresno snižavaju.

Cimet

Advertisements

Nekoliko je studija potvrdilo kako sistolički i dijastolički pritisak kod odraslih osoba smanjuje svima poznati mirisan začin. Ako ubacite pola kašičice u svoju dnevnu ishranu, lakše ćete kontrolisati visok pritisak. Za instant-efekat sisajte pola kašičice cimeta u prahu, a nakon toga popijte čašu vode.

Bijeli luk

Namirnica koju mnogi proglašavaju najzdravijom na svijetu ekspresno smanjuje visok pritisak. Beli luk opušta krvne sudove i proširuje ih, zbog čega krv lakše cirkuliše, pa se pritisak smanjuje.

Za brzo snižavanje priiska, zgnječite tri čena bijelog luka i pojedite samog ili sa malo hleba. Važno je znati da je beli luk najbolje gnječiti prije konzumacije, jer tako podstičemo enzimsku reakciju u kojoj nastaje alicin, moćno jedinjenje kojim se ova biljka brani od napada bakterija i gljivica.

Novi.ba/Alo.rs

Povezano:  RUSI GA PIJU STALNO - ČUDO JE ZA PLUĆA: Domaći "lijek" od 4 sastojka čisti bronhije od sluzi i zaustavlja PUŠAČKI KAŠALJ
Previous articleEVO KAKO DA OČISTITE SINUSE OD GNOJA I SLUZI: Za 10 dana ćete disati punim plućima! (RECEPT)
Next articleIma 105 godina, preživela je 4 rata, ima 60 potomaka i koristi ajfon bez naočara. Poslala je i OVU poruku svima!