Home Uncategorized SPAS ZA PUŠAČE – ovaj napitak će vam OGADITI CIGARETE: Odmah će...

SPAS ZA PUŠAČE – ovaj napitak će vam OGADITI CIGARETE: Odmah će vam očistiti pluća, svi koji su probali tvrde da radi

421
0
Advertisements

Svi koji su probali, tvrde, zaista radi

Lijek za pušače:

Ovo piće će vam očistiti pluća i možda će vas ubijediti da konačno prestanete da pušite Neka ovaj lijek za pušače bude put do konačnog prestanka pušenja. Svako ko je pušač zna da su pušački kašalj i bronhitis problemi sa kojima ćete se sigurno suočiti zbog ove vaše nezdrave navike.

A šta vam može pomoći u tome, osim, ​​naravno, odricanja od cigareta?

Advertisements

Čini se da postoji jedan prilično magičan recept koji bi mogao olakšati i smanjiti simptome kašlja sve dok u potpunosti ne odlučite da prestanete da pušite i okrenete se zdravijem načinu života. Dok ne uspijete, probajte ovaj recept. I svi koji su probali, tvrde, zaista rade.

Šta ti treba? Đumbir, luk i bijeli luk – imaju jaka svojstva protiv raka i sprječavaju respiratorne infekcije, kurkuma – koja je puna vitamina, minerala i omega-3 masnih kiselina Recept? 400 grama crnog i čena belog luka, 1 litar vode, 400 grama šećera, 2 kašičice kurkume, parče đumbira veličine jednog inča (narendanog)

Priprema: Stavite šećer u vodu i zagrejte na laganoj vatri. Dodajte luk isječen na veće komade i đumbir koji ste narendali. Kada voda provri, dodajte kurkumu, smanjite vatru i pustite da se još malo kuva. Kada se smesa prepolovi, ocijedite je i tečnost iz nje stavite u čašu ili bokal.

Ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi, a zatim stavite u frižider.

Kako konzumirati? Uzimati po dvije male kašike svako jutro na prazan stomak i dva sata poslije večere piše putdozdravlja

Povezano:  8 JASNIH ZNAKOVA: Vašem tijelu fali vitamina C!