Home Horoskop ŠTA URADITI kada vas napusti i ostavi osoba KOJU VOLITE: Jednu grešku...

ŠTA URADITI kada vas napusti i ostavi osoba KOJU VOLITE: Jednu grešku ne smijete da ponavljate…

88
Advertisements

Raskid veze ili razvod braka, raskol za partnerom i emotivna distanca u kojoj ne vlada ništa sem hladnoće. Sve ovo može biti teško za osobu koja voli, a koja je od strane partnera ostavljena.

Iako nam sve te promjene u prvim danima izgleaju kao da brod tone i da ćemo se teško uzdići i nastaviti dalje, vrijeme je lijek za sve. Jednoga jutra ćete se probuditi i reći, “prošlo je”. Vaše srce će osjetiti da je prošlo.

Glavna geška koju mnoge osobe prave jeste da zadržavate osobu koja vas je ostavila, ne samo fizički, već u svom srcu, umu i duši. Karl Gustav Jung, čuveni psihijatar, ostavio je iza sebe brojne mudrosti i psihološke savjete, a li ovaj je jedan od najboljih za sve one koju su ostavljeni i koji pate zbog stare ljubavi: “Ne zadržavaj onoga ko te ostavi. U suprotnom, neće doći.

Nakon emotivnog kraha sa partnerom, sjetite s njeovih riječi. Sve dok je u našem srcu osoba koja ga ne zaslužuje, mi odbijamo ljubav od sebe, to je zakon privlačenja. Ne molite za ljubav, ne maštajte o vraćanju na staro i ne zadržavaj negativne emocije i čežnju u svojoj dušu, već sve to zajendo otpusti.

Pusti da ode sa osobom koja je otišla od tebe. Da je trebala da ostane, da je vredna vas, bila bi tu. Ali, pošto nije, vrijeme je da otvorite srce za nešto novo, ono što zaista zaslužujete. Kada oslobodite sebe emotivnih “lanaca” iz prošlosti i otvorite svoje srce, doći će “onaj koji treba da dođe.” I vi ćete znati da je to osoba koja zaslužuje vašu ljubav, prenosi Sensa.

Advertisements
Povezano:  Brutalni životni saveti koje treba da čuje svaki znak Zodijaka
Previous articleBOLEST DOLAZI IZ STOMAKA: Evo kako da ga očistite prirodnim putem…
Next articleEVO KAKO DA IZBACITE VIŠAK VODE IZ TIJELA: Noge vam više neće biti natečene, evo šta trebate uraditi