Home Zdravlje STAVILA JE LUK U ČARAPE PRIJE SPAVANJA: Kad vidite rezultat odmah ćete...

STAVILA JE LUK U ČARAPE PRIJE SPAVANJA: Kad vidite rezultat odmah ćete uraditi isto

1575
Advertisements

Vjerovatno ne biste mogli da zamislite da spavante sa crnim lukom u čarapama? Ali, obavezno pročitajte ovaj tekst

Prema riječima stručnjaka, mnogo je prednosti spavanja sa crnim lukom u čarapama. Crni i bijeli luk su poznati kao prečišćivači vazduha i kada se primjenjuju na kožu, oni efikasno ubijaju bakterije u organizmu.

Luk djeluje kao meridijan koji vodi kroz sve puteve do svakog organa u vašem tijelu. Takođe je poznato da fosforna kiselina prisutna u luku ulazi u krvotok i pomaže da pročistite krv. Luk takođe pomaže u oslobađanju toksina i hemikalija povlačenjem ih kroz noge.

Evo nekuliko razloga i prednosti zašto je dobro staviti luk u čarapama noću:

Advertisements

Fosforna kiselina se apsorbuje iz luka i curi u kožu. Ovo je zdravo jer pomaže da se očisti krv dok spavate.

Luk ubija bakterije – Luk ima jake anti-bakterijske i anti-virusne prednosti koje pomaže u ubijanju štetnih bakterija u organizmu. Ovo je jedan od mnogih razloga zašto treba da stavite luk u čarapama prije spavanja.

Zdravo srce – Kada se luk nalazi u vašem grudnjaku ili na gornjem dijelu tijela on pomaže u očuvanju zdravlja srca. Ova zdrava navika će zadržati srčana oboljenja na odstojanju.

Ako stavite luk ispod prstiju u čarapama, kiselina koja se apsorbuje iz luka pomaže u ublažavanju bolova sinusa, vrata i rešava infekcije uha.

Kada stavite luk na centralni dio vašeg stopala, pomaže da se oslobodite želudačnih infekcija. Takođe je korisno ukoliko imate problema sa bubrezima.

Ukoliko imate problema sa bešikom, oslobodite se problema postavljanjem luka u čarapama dok spavate. Stavite luk u predjelu pete.

Ako vaša stopala neprijatno mirišu, probajte ovaj jednostavan domaći lijek. Isijecite komadiće luka, stavite na tabanima i navucite čarape.

Takođe, ukoliko osjećate simptome prehlade ili gripa stavite kolutiće luka u čarapama i tako prespavajte.

Povezano:  TOP 9 ZDRAVSTVENIH PREDNOSTI! Potpuno čisti tijelo od parazita: Da ljudi znaju šta sve može, svaki dan bi jeli ovo sjeme!
Previous articleNAJZGODNIJA ŽENA OTKRILA TRIK: Pijte vodu na ovaj način, KILOGRAMI SE SAMI TOPE!
Next articleMUČE VAS SLABI I LOMLJIVI NOKTI? Za ljepotu ruku uvedite ovih 5 namirnica u prehranu