Home Zdravlje TREBAJU VAM 2 SASTOJKA: Potpuno čišćenje organizma za 3 sedmice

TREBAJU VAM 2 SASTOJKA: Potpuno čišćenje organizma za 3 sedmice

176
Advertisements

Odavno se zna da je za prevenciju, ali i ozdravljenje od mnogih bolesti, dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i parazita.

Za jedan životni vek kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što implicira da se u našem stomaku za to vreme nataloži 15 kila fekalnih naslaga i otrovnog otpada koji truju našu krv i nanose nepopravljivu štetu našem organizmu.

Onečišćena creva su praćena čestim zatvorima (opstipacijama), poremećenim metabolizmom, dijabetesom, prekomernom ili nedovoljnom težinom, bolestima bubrega i jetre, bolestima sluha i vida, lošim stanjem kože, kose i noktiju, ali i drugim bolestima od artritisa do raka.

Klistir može očistiti samo mali deo debelog creva – 40-50 cm, a tretman ispiranja uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan, ali nije ni bezazlen za mikrofloru creva.

Advertisements

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena može za 3 nedelje potpuno da očisti debela i tanka creva o sluzi, fekalnih naslaga i parazita koji su se nakupljali godinama bez štetnog delovanja na mikrofloru creva.

Ovako dolazi do brze normalizacije težine i sagorevanja masnih naslaga. Dolazi do pozitivnog uticaja na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena može upiti i eliminisati toksine u organizmu, smanjujući nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

– kod upalnih procesa sluzokože gornjeg respiratornog trakta i gastrointestinalnog trakta

– gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu

– bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis

– prekomerna težina tela i narušenost lipidnog metabolizma

Čišćenje creva s brašnom od lanenog semena – Recept

3 nedelje umesto doručka konzumirati smešu:

1. nedelja: 1 kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

2. nedelja: 2 kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

3. nedelja: 3 kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 ml kefira

Povezano:  20 GODINA NIJE KOPAO, ZALIVAO NI ĐUBRIO BAŠTU, A OPET IZVADI I DO 2 TONE KROMPIRA: Cijeli svijet mu se divi zbog ovog IZUMA

Ako vam je problem da nabavite laneno brašno, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana jer seme može da užegne. Najbolje je da ga meljete svako jutro.

Smešu konzumirajte umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno, a odlični rezultati se postižu uz konzumiranje medene vode. Čišćenje creva na ovaj način je dovoljno sprovesti jednom godišnje.

Izvor: webtribune.rs

Previous articleKORISTI SE KAO LIJEK DUGO GODINA: Cvekla uklanja ovih 7 zdravstvenih tegoba kao od šale…
Next articleUBIJA SVE BOLOVE ZA 2 MINUTA: Može da izliječi cijelo tijelo, najmoćniji prirodni lijek na svijetu…