Home Uncategorized TRIK SRPSKOG TRAVARA ZA RJEŠAVANJE STOMAČNIH PROBLEMA: Popijte čaj, a onda uradite...

TRIK SRPSKOG TRAVARA ZA RJEŠAVANJE STOMAČNIH PROBLEMA: Popijte čaj, a onda uradite jednu stvar – traje samo par minuta!

2286
Advertisements

Čaj od kamilice imaće bolje dejstvo ako ga ispijete ovako – dodaju mu se dva sastojka a važno je šta ćete uraditi sljedeće da bi imao efekat na želudac!

Čaj od kamilice jedan je od najblagotvornijih koje možemo imati u kućnoj apoteci, jer rješava brojne probleme kao što su nesanica, stomačne tegobe, nadimanje, gasovi… Srpski travar i novinar Momčilo Antonijević podelio je neobičan način za korišćenje čaja od kamilice u rješavanju stomačnih problema.

“Kamilica se toplo preporučuje svima koji imaju probleme sa želucem”, navodi on na svom blogu i dodaje da je kamilica odlična preventiva tokom sezone virusa jer djeluje antiseptično i podstiče organizam da stvara bijela krvna zrnca.

momcilo-antonijevic

Advertisements

Napravite čaj od jednakih količina kamilice, nane i matičnjaka. Popijte šolju ovog čaja u malim gutljajima, a onda lezite.

“Poslije ispijenog čaja treba leći par minuta na leđa, pa se okrenuti na lijevi, pa na desni bok i na kraju dva minuta ležati na stomaku. Na taj način se ispiraju svi zidovi želuca”, objasnio je on na blogu “Snaga bilja”.

Povezano:  Šta će se desiti u vašem organizmu ako svaki dan jedete zelenu salatu?
Previous articleTUŽNE VIJESTI IZ POSUŠJA: PREMINULA JE ČASNA SESTRA LJUBICA, TRAVAMA JE LIJEČILA HILJADE LJUDI
Next articleSVAKU VEČER 1 ČAŠA PRIJE SPAVANJA: Očistite debelo crijevo i SPALITE SVE MASNOĆE!