Home Zdravlje UMJESTO TABLETA PROTIV BOLOVA UZMITE OVE BILJKE: Riješite se tegoba na prirodan...

UMJESTO TABLETA PROTIV BOLOVA UZMITE OVE BILJKE: Riješite se tegoba na prirodan način i spasite želudac…

2422
Advertisements

Ovaj lijek je potpuno prirodan, ne utječu toliko na želudac kao kemija koju stalno unosimo u organizam i nemaju dugoročne posljedice na naše tijelo.

Kada nas nešto zaboli, većina će odmah posegnuti za tabletom protiv bolova. Postoji mnogo prirodnih sredstava protiv bolova, a neka od njih već imate u kuhinji.

Crni papar

Učinkovit je u borbi protiv artritisa, bolova u želucu i probleme s probavom. Crni papar upotrebljavao se u liječenju još u tradicionalnoj kineskoj medicini.

Advertisements

Papar sadrži tvari koje imaju protuupalna svojstva. Svježe mljeveni papar koristite kao dodatak jelu, no budite oprezni jer veće količine mogu usporiti djelovanje nekih lijekova.

Ulje mente

Najbolje ga je koristiti za smirivanje želučanih tegoba i sindroma iritabilnog crijeva. Umjesto ulja može se koristiti i lišće biljke.

Jednu čajnu žličicu suhog peperminta u šalici vruće vode ostaviti deset minuta, procijediti i ohladiti. Pijte čaj 4-5 puta na dan između obroka. Budite oprezni jer velike doze mogu biti otrovne, budući da je čisti mentol otrovan.

Izvor: dnevno.hr

Povezano:  Iznenađujuća tvrdnja jednog od najpoznatijih kardiohiruga na svijetu: Doručak je zlo, dajte ga neprijatelju!
Previous articleSVAKI DAN POJESTI PO JEDAN LIST – ČINI ČUDA U ORGANIZMU: Evo kako se pravilno koristi…
Next articleNOVA PANDEMIJA NA VIDIKU? Nepoznat oblik HEPATITISA hara po Evropi – najviše napada…