Home Horoskop “UPOZORENJE” za april – Ovaj datum je KOBAN za donošenje važnih ODLUKA…

“UPOZORENJE” za april – Ovaj datum je KOBAN za donošenje važnih ODLUKA…

108
Advertisements

Dobro je znati kojih datuma da se pazimo, a kojima da se radujemo u aprilu.

Vladavina Ovna je uveliko počela, a ovaj period donosi brojne promene. Osim toga, astrolozi danima savetuju da budemo spremni za nove početke jer je proleće period buđenja, započinjanja noviteta i donošenje promena.

Ipak, ako vas zanima kada treba da donesete važnu odluku, a kada da ostanete kod kuće tokom narednog meseca, astrologija ima odgovor.

U aprilu 2022. očekuje nas pomračenje Sunca, a u nastavku saznajte koji dani imaju odlične, a koji loše aspekte! Pomračenje Sunca nastupa 30. aprila i podsetiće nas da “nije zlato sve što sija”.

Advertisements

Na taj dan ne bi trebalo da se krećete mnogo, potrebno je da što pažljivije slušate svoje telo i da ne žudite za prekomernom fizičkom aktivnošću. Povoljni dani u aprilu 2022: 6, 7, 14, 18, 20-22.

Nepovoljni dani u aprilu 2022: 16, 19, 26. Ipak, dobra vest je da u aprilu mesecu ne možete očekivati retrogradni Merkur, čuvenog krivca za negativne događaje.

Najbolje je da ove dane posvetite sebi, opuštanju i prilici da provedete vreme sa svojom porodicom. Pokušajte da se odvojite od vesti, problema na poslu i svega što vam remeti mir.

Prema astrologiji, u aprilu 2022. godine, ne bi trebalo da donosite nikakve važne odluke 16. aprila – na dan punog Meseca. Tokom punog Meseca i nekoliko dana kasnije, velika je verovatnoća da se donese pogrešna odluka, pa je bolje takve trenutke odložiti za neki drugi dan, prenosi krstarica.

Povezano:  Kineski horoskop otkriva čeka li vas veliki novac u 2022. godini
Previous articleJedite jaja na ovakav način i riješit ćete se najmanje 10 kilograma za samo 2 nedjelje…
Next articleROTKVICE SU SPAS ZA JETRU I BUBREGE: Ali samo ako ih konzumirate na ovaj način, u suprotnom MOŽE BITI KOBNO