Home Horoskop Veliki NEDELJNI horoskop (od 13. do 19. septembra 2021)

Veliki NEDELJNI horoskop (od 13. do 19. septembra 2021)

159
Advertisements

Ovan

Nepovoljan vam je period za posao i može da dođe do promena koje niste želeli. Na polju ljubavi vas očekuje neka svađa sa voljenom osobom, moguće i udaljavanje. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi vezani za osetljiva leđa, kičmu, ukočenost kao i probleme sa bolnim kostima itd. Posavetujte se sa lekarom oko tegoba koje vas muče.

Bik

Moguće je da na polju suda i inostranstva nećete imati sreće kao što ste očekivali. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas nešto slabija komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući problemi zbog većeg unosa alkohola, ali i tegobe koje mogu biti vezane za holesterol, krvotok, jetru, žuč, pankreas i tome slično.

Advertisements

Blizanci

Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Nasledstvo ili pozajmica se odlažu. Na polju ljubavi vas očekuju problemi sa sumnjom ili ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje moguće su tegobe sa probavom, debelim crevom, krvotokom ali i sa urogenitalnim traktom koji je takođe veoma osetljiv. Posetite lekara za svaki slučaj.

Rak

Očekuje vas prekid stare poslovne saradnje kojom niste bili zadovoljni neko vreme. Kada je u pitanju ljubav moguće su veće svađe sa voljenom osobom, meša se treća osoba. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa stomakom, varenjem, bubrezima ali isto tako i sa generalnim osećajem malaksalosti, slabosti. Odmarajte u ovom periodu. Ne naprežite se.

Lav

Veliki obim posla vam stvara tenziju i u žurbi obavljate većinu stvari. Na polju ljubavi vas očekuje manji sukob sa osobom koju volite ali sve će se prevazići. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog oslabljenog imuniteta, pa bi bilo dobro da tokom ovog perioda mirujete, da povećate unos vitamina i da generalno pazite na sebe.

Povezano:  KAKO PREPOZNATI da se neko zaljubio prema znaku Zodijaka: Lav ljubomoriše; Blizanci brbljaju...

Devica

Kod vas se vidi prilika da odmorite od većeg broja obaveza, pošto vam ostaju samo neke sitnice koje treba da završite. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas nova prilika za vezu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa donjim delom leđa, ali i sa manjim povredama, upalama mišića ili istegnućima pri fizičkoj aktivnosti pa budite na oprezu.

Vaga

Možete da očekujete da ćete na polju privatnog posla imati neke nove stresove ali i vraćanje starih problema. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas neko manje razočarenje. Na polju zdravlja takođe nije sjajna situacija, osetljivi ste i podložni problemima i to pogotovo kada su u pitanju stomak, probava, bešika i generalno predeo abdomena.

Škorpija

Možete da očekujete pokretanje novih poslovnih pregovora koji će vam biti značajni. Na polju ljubavi sledi manji konflikt sa partnerom ali nakon toga i pomirenje. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa bolovima u grlu, disajnim putevima, sinusima. Moguća je prehlada ali i upalna, bolna stanja i virusne infekcije takođe.

Strelac

Ukoliko ste imali neke planirane troškove ili veće kupovine oni sada stupaju na scenu. Kada je u pitanju ljubav konstantno osećate neku dozu nesigurnosti. Na polju zdravlja su mogući problemi sa osetljivim zubima, desnima, jezikom, sluzokožom i generalno usnom dupljom. Krajnje je vreme da se obratite stomatologu radi kontrole i pregleda.

Jarac
Možete da očekujete da će vam ova nedelja biti napeta, tenzična i da će biti poslovnih problema. Na polju ljubavi niste posvećeni partneru jer nažalost nemate dovoljno vremena. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas mogući problemi sa glavoboljom, povišenim krvnim pritiskom, očima, upalama, bolnim stanjima kao i opekotinama ili povredama.

Povezano:  DNEVNI HOROSKOP ZA 18.04.2022.

Vodolija

Pred vama je faza u kojoj će nedostajati konkretna realizacija na polju posla. Kada je u pitanju ljubav osećate dozu neizvesnosti i strepnje u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa cirkulacijom, ali i sa psihom, nervozom, depresijom. Moguća je generalno bezvoljnost ili pad energije u ovom periodu kod vas.

Ribe

Izbegavajte sklapanje novih poslovnih odnosa i partnerstava u ovom periodu. Na polju ljubavi imate probleme u vezi zbog mešanja zajedničkih prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje generalno nemate preterano velike probleme. Povećan unos magnezijuma i kalcijuma bi mogao da vam prija. Osluškujte svoje telo i nemojte da se forsirate u bilo kom smislu.

Previous articleMuči li i vas ovih dana glavobolja, proljev – doktori objasnili šta je u pitanju
Next articleHajde da vidimo šta ZAISTA znači kad se kazaljke poklope, nije samo da neko misli na vas…