Home Zdravlje ZGLOBOVI I KOSTI PRESTAJU DA BOLE ČIM IH OČISTITE OD SOLI: METODA...

ZGLOBOVI I KOSTI PRESTAJU DA BOLE ČIM IH OČISTITE OD SOLI: METODA OVOG DOKTORA ZA POTPUNI OPORAVAK KOŠTANOG SISTEMA…

137
Advertisements

Genadij Petrovič Malahov, ruski stručnjak narodne medicine koji je u više od 60 knjiga predstavio kako liječiti 200 najrasprostranjenijih oboljenja, smatra da nas zglobovi i kosti bole zato što se vremenom u njima nakupe kalcifikati soli koje bi trebalo izbaciti.

On navodi recept za čišćenje soli iz organizma koji je veoma jednostavan. Ovu kuru liječenja bi, međutim, trebalo sprovesiti, po mogućnosti, nakon čišćenja debelog crijeva (vodom i soli ili uobičajenim klistirom). Svakako, efekta ima i bez toga.

Uvečer u 3 dl ključale vode spustiti 5 g lovorovog lišća koje je najbolje isitniti. Kuhati pet minuta, skinuti sa šporeta i staviti da odstoji (može i u termos) cijelu noć.

Sutradan procijediti i piti – po malo, u malim gutljajima tokom cijelog dana. Nikako ne ispiti cijeli rastvor odjednom, jer može izazvati komplikacije i krvarenje.

Advertisements

Tri noći zaredom praviti rastvor od lovora i piti tri dana. Poslije pauze od sedam dana kura se može ponoviti. Za hronične bolesti zglobova i kostiju rastvor piti pet dana.

Tokom sporovođenja kure sa lovorom, nemojte se uplašiti ako primijetite da vam je mokraća crvena i da često mokrite. To je uobičajeno, budući da soli u organizmu počinju intenzivno da se rastvaraju i tako nadražuju mokraćnu bešiku.

Poslije dvije sedmice, Malahov tvrdi da će prestati da vas bole zglobovi i kosti i da ćete vidjeti da je cijeli koštani sistem postao pokretljiviji. To znači da je liječenje lovorom uspjelo. Ako i dalje osjećate bolove – ponovite kuru.

Povezano:  LIJEK KOJI DIŽE IZ MRTVIH: Žena se IZLIJEČILA OD RAKA i svima dijeli RECEPT
Previous articleTAJNA STARA 5000 GODINA: JEDNOM GODIŠNJE POPIJTE OVO I NEĆETE BITI BOLESNI…
Next articleOvo je SPAS ZA DIJABETIČARE: Reguliše šećer, pritisak i holesterol, što prije počnite da koristite ovu biljku…