Home Horoskop MUŠKARCI opisali idealnu ŽENU – Baš onakvu kakva treba DA BUDE…

MUŠKARCI opisali idealnu ŽENU – Baš onakvu kakva treba DA BUDE…

124
Advertisements

Da li ste se nekada pitali šta to muškarce najviše privlači kod žena i šta prvo primećuju na njima?

Određena veličina kukova: Ovo zapravo nije stvar privlačnosti ni izgleda, već zdravlja i dobre plodnosti. Žene koje imaju veće kukove i struk ostavljaju utisak da mogu lako da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u ženinom telu.

Određena vrsta šminke: Iako većina muškaraca tvrdi da vole kada žene ne nose šminku jer tada deluju prirodnije, prema jednom istraživanju, žene koje nose šminku pre će uhvatiti pažnju muškarca.

Ali, to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Žene koje nose „tamniju“ šminku manje zaokupljaju pažnju muškaraca i njih muškarci manje zovu na sastanke. Muškarcima je zapravo privlačna „neutralna i prirodna“ šminka.

Advertisements

Visoki tonalitet glasa: Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci su potpuna suprotnost. Visoki tonalitet glasa muškarcima govori da je ta žena vrlo ženstvena, u dobroj formi.

Nošenje crvene boje: Crvena boja je boja strasti, stoga nije ni čudno da je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju muškarcima su seksi i privlačnije.

Dok prema jednom istraživanju sprovedenom na univerzitetu Rochester, muškarci će potrošiti više novca na sastanku ako žena sa kojom su nosi crvenu boju.

Dobrota i brižnost: Dobro odnošenje prema drugim ljudima muškarcima je i te kako važno. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih ljudi, što ih odmah čini privlačnijima. Takođe im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih činile dobrim majkama.

Izvor: 24sata.hr, prenosi: prva.rs

Povezano:  Promeniće im se život iz korena: Ova 3 znaka doživeće totalni preobražaj
Previous article15 TIHIH SIGNALA DA NAM JE ZDRAVLJE UGROŽENO: Ovako tijelo pokušava da nas upozori da nešto nije u redu!
Next articleGODINAMA SMO U ZABLUDI DA OVA NAMIRNICA GOJI: Ako se jede ovako, može da istopi salo u rekordnom roku!